Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Vacature Commercieel Binnendienstmedewerker

Welkom bij Balans! Wat fijn dat je onze vacaturepagina hebt gevonden – dat is een goed begin. Het is voor ons extra bijzonder om een nieuwe collega te zoeken, want in meer dan vijf jaar hebben we ons hechte, kleine team moeten uitbreiden met een financieel adviseur die natuurlijk een super rechterhand verdiend. We waarderen een goede werksfeer enorm, en daarom zoeken we nu iemand die perfect in ons team past als Commercieel Binnendienstmedewerker.

Word jij onze nieuwe Commercieel Binnendienst medewerker?

Deskundig financieel advies in normale mensentaal, dat is waar Balans Onafhankelijke Financiële Dienstverlening voor staat. Als binnendienstmedewerker ondersteun jij onze hypotheek/financieel adviseur, kun je zelfs ook nog schades afhandelen en onze particuliere relaties voorzien van advies op het gebied van schadeverzekeringen dan is dat een mooie bijkomstigheid maar natuurlijk kunnen wij jou dit ook leren en de opleidingen hiervoor aanbieden.. De Balans visie: je slaapt het lekkerst als je weet dat je je geldzaken goed hebt geregeld, met een advies op maat. Bij Balans kennen we ál onze klanten bij naam, dat vinden we belangrijk. Persoonlijkheid en deskundigheid zijn twee van onze kernwaarden.

Google Reviews

100+ reviews in Google met gemiddeld 5 sterren!

Wat ga je doen?

Dagelijks ben jij degene die het onze hypotheekadviseur een stukje gemakkelijker maakt door een geweldige ondersteuning, jullie vormen samen een prachtig team! Je onderhoudt intensief contact met onze klanten én verschillende geldverstrekkers, verzekeraars en notarissen. Daarnaast heb je veelvuldig contact met onze relaties voor verzekeringsadvies en ontzorg jij onze klanten door schades goed en vakkundig af te wikkelen. Balans is een kantoor om trots op te zijn. Jij bent het visitekaartje van ons bedrijf, waarborgt de kwaliteit van onze dienstverlening en verbetert deze waar nodig.

Ben je op zoek naar leuke collega’s in een prettige informele werkomgeving en dat op een prachtige locatie midden in het centrum van Leeuwarden? Voldoe je daarnaast aan onderstaand plaatje, dan ben jij degene die wij zoeken!

Jouw talenten

Om deze uitdaging aan te kunnen gaan beschik jij over MBO werk- en denkniveau. Je bent in het bezit van WFT-diploma’s zoals  Basis, Schade particulier en Hypothecair Krediet en als dat niet het geval is dan leiden wij jou hierin heel graag op. Je hebt een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie met softwarepakketten in onze branche. Je bent klantgericht, stressbestendig, representatief en ook nog eens super collegiaal. Je werkt accuraat en hebt een flexibele instelling naar je klanten én je collega’s.

Wat bieden wij jou?

  • Een professioneel, maar vooral gezellig team dat je met open armen ontvangt.
  • Een informele werkomgeving waar hard werken en plezier hand in hand gaan.
  • Een prima salaris tussen €2.250,- en €3.000 per maand, afhankelijk van je ervaring.
  • Vakantiegeld en uitbetaling van overuren.
  • Extra’s zoals reiskostenvergoeding, bedrijfsfeesten, en personeelskorting.
  • Doorgroeimogelijkheden en een uitdagend toekomstperspectief.
  • Een wekelijkse vrijdagmiddagborrel om de week gezellig af te sluiten!
  • Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

 

Arbeidsvoorwaarden:

  • Bedrijfsfeesten
  • Bedrijfsopleiding
  • Mogelijkheid tot promotie
  • Personeelskorting
  • Reiskostenvergoeding
  • Vrijdagmiddagborrel

Werkschema:

  • Dagen in overleg
  • Overwerk indien van toepassing

Werklocatie: Fysiek

Deadline sollicitaties: 15-10-2024
Verwachte startdatum: 01-11-2024

Soort dienstverband: Parttime, Onbepaalde tijd

Salaris: €2.250,00 – €3.000,00 per maand

Zin in een date?

Een eerste indruk zegt alles, toch? Wij kunnen daarom niet wachten om jou te ontmoeten voor een leuk gesprek bij ons op kantoor. Heb jij hetzelfde? Stuur dan een sollicitatiemail met CV en motivatie naar simon@balans-leeuwarden.nl. Voor meer informatie over deze vacature kun je bellen met Simon Smids op 058-2130200.

Balans Leeuwarden gebouw

Onafhankelijke financiële dienstverlening

Privacybeleid
©2024 Balans Leeuwarden